Építs medencét, és legyen mielőbb csobbanásra kész, még az idén!

Ne halogasd, rendeld meg már most a nyári élményeket!

A téli zimankóban, talán eszedbe sem jut, hogy milyen jó lenne egy hűs vizű medencében csobbanni, ugye? Van egy jó hírünk! Nekünk igen! Mi télvíz idején is nyitva vagyunk, készen arra, hogy segítsünk neked megvalósítani az álmod, mire elkezdődik a medenceszezon.

Tervezz télen, csobbanj az első nyári napon! Vagy még előbb!
Aki korán kel, aranyat lel! Igaz ez a medenceépítésre is. Ha már most elkezded megtervezni a medenceépítést, akkor amint olyanra fordul az időjárás, hogy el lehet kezdeni a kültéri munkálatokat, biztosan az első közt leszel, akinél elkezdődik a megvalósítás.

Ha semmi egyebet nem tudsz, csak azt, hogy medencét szeretnél a nyárra, de fogalmad sincs, hogy hogyan is kell nekilátni a megvalósításnak, az a legjobb döntés, ha profikra bízod az első pillanattól.

Mindent egy helyen! Így a legegyszerűbb!
Hetekig tartó nyomozás, szakemberek keresése, építőanyagok beszerzése, gépészet kiválasztása. Téged is ezek tartottak vissza eddig a megvalósítástól? Akkor van egy jó hírünk!

A megvalósítás összes gondját levesszük a válladról, a tervezéstől, ha szükséges az engedélyek beszerzésén át, a megvalósításon keresztül, az átadásig. Keress fel minket, és kérj ajánlatot a teljes kivitelezésre! Ha még vannak kérdéseid, azoknak a megválaszolásában is szívesen segítünk, és egyedi igényeid felmérve, segítünk a számodra legjobb döntés meghozatalában.

Neked elég csak velünk tartani a kapcsolatot, minden mást megszervezünk, beszerzünk, megoldunk helyetted. Egészen addig, amíg elkészül.

Mit kell tenned, ha készen van a medencéd?
Jó ideig semmi mást, csak élvezni! 8-10 évente egy fóliacsere esedékes lesz, de egészen addig, csak használnod kell, és a megfelelő vegyszerekkel tisztán tartani a vizet. Ne aggódj, ebben is segítünk, hiszen részletesen elmondunk mindent, amit a medencetisztításról, és karbantartásról fontos tudnod.  Ha ennek ellenére bármikor elbizonytalanodsz, egészen nyugodtan kereshetsz minket, és segítünk.

Medencézés egész éven át!
Ha úgy döntesz, akár egész évben kihasználhatod a saját medencéd adta előnyöket. Sőt, akár fedett medencéd is lehet, amelyet – ha medencefűtés beszerelését is kéred - évszaktól függetlenül, bármikor használhatsz. De egy polikarbonát medencefedéssel, még fűtés nélkül is több hónappal meghosszabbíthatod a medenceszezont.

Ne várj a nyárra tétlenül, kezdd el már most megtervezni a kánikula első csobbanását, a saját kertedben! Legyen olyan a 2022-es nyarad, amilyenről eddig csak álmodtál!

Hűsítő medencés, vagy forró szaunás tippekért kövess minket télen is, nyáron is, a Facebookon!

Építs medencét, és legyen mielőbb csobbanásra kész, még az idén!
Ajánlatkérés