Finn szauna gyártás és beépítés

Kikapcsolódni bármelyik szaunában lehet, a Medence Áruház által épített prémium minőségű szaunában viszont újjá fogsz születni!

A szaunában történő izzadás frissítő hatását a magas hőmérséklet (körülbelül 80-90 °C) és az alacsony páratartalom (maximum 10%) biztosítja. Szaunázáskor a véredények tágulnak-szűkülnek, ezzel növelik a test ellenálló képességét, és elindítják a méregtelenítést.

A szívre és a vérkeringésre is jó hatással van, míg bőrünk bársonyos lesz tőle. Agyunkra nyugtatólag hat, elősegíti a mélyebb és intenzívebb alvást.

A megálmodott szaunát szakembereink méretre gyártják, mely a helyszínre beépítve szigetelt panelszerkezetének köszönhetően tökéletesen hőszigetelt, statikailag önálló egységet alkot, ugyanakkor követi a befogadó helyiség falait.

Nem építjük rá a helyiség falára, ezért önálló bútordarabként kezelhető, egyben biztosított a körbeszellőzése, mely meghosszabbítja szaunakabin élettartamát.

Szendvics szerkezetének köszönhetően szétszedhető és újból összeszerelhető. A szaunát panelelemekből építjük, ezért szállítása nem okoz gondot, illetve bármilyen szabványméretű bejárati ajtón keresztül bevihető. Alapkivitelben kabinjaink falát az európai DIN szabvány szerint "A" minőségű, finn, csomós lucfenyő szauna lambéria borítja. A szaunakabin alapanyagát, gépészetét és tartozékait piacvezető finn gyárak garantálják.

Cégünk biztosítja a finn szaunák gyártásának és beépítésének teljes körű lebonyolítását. Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, tervezés, komplex ajánlat elkészítése. Kész szauna kiszállítása, összeszerelése és beüzemelése csupán egy nap leforgása alatt!

További szolgáltatások:
- díjmentes helyszíni felmérés, tanácsadás;
- egyedi igények alapján történő méretre gyártás;
- díjmentes kiszállítás;
- helyszíni beépítés, telepítés;
- ingyenes beüzemelés;
- felármentesen választható standardtól eltérő kivitelű ajtók és háttámla típusok;
- megfelelő alkatrészellátás;
- a szaunakabin kulcsrakész telepítése maximum 6 óra alatt

További információkért, felmérésért és tanácsadásért vedd fel velünk a a kapcsolatot!

Finn szauna gyártás és beépítés
Ajánlatkérés