A legjobb dolog, amit a medencéddel tehetsz!

Az idő már alkalmas lenne a fürdésre, de gyorsan kihűl a víz, nap közben pedig nem melegedik fel?
Ismerős a probléma számunkra is, így nem voltunk restek és megkerestük rá a fellelhető legjobb megoldást!

Rossz érzés lehet, ha kiengedsz egy medencényit vizet, amit nem tudsz egynél többször használni, mert jéghideggé válik. Talán egyszer még újat engedsz bele, mert a lehetőség túl csábító, de Te is tudod, hogy ezt a végtelenségig nem tudod csinálni. Egyrészt mivel ekkora mennyiségű víz pénzügyileg is megterhelő, másrészt egyáltalán nem környezetkímélő módszer.

De mi lehet akkor a megoldás arra, hogy akár két-három hónappal is meghosszabbítsd a szezont, lehetőleg a legkevesebb befektetéssel?

Adja magát a válasz, hogy a medencefedés a megoldás, viszont, ha ez meghaladja az erre szánt keretet és / vagy nem akarsz építkezni, akkor egy hatékony vízfűtésre van szükséged.

Hogy-hogy nem, kaphatóak nálunk az erre a célra szánt legjobb minőségű készülékek. Válogathatsz készletünkből teljesítmény, vízmennyiség, márka és technológia szempontjából is, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Ha megengedsz nekünk egy tippet, akkor elsőre a hőszivattyút ajánljuk.

Ez az eszköz az egyszerűségén túl árában és hatékonyságában is kiemelkedő, a drágább darabok pedig hasznos extrákkal is fel vannak szerelve, telepítésük pedig könnyen megoldható, néhány óránál többet nem vesz igénybe.

A szivattyú az általa felhasznált energia túlnyomó részét a levegőből állítja elő, így hatásfoka kiemelkedően magas.
Az anyaghasználat miatt természetesen az egész gép ellenálló a vízben lévő vegyszerekkel szemben, borítása pedig időjárástűrő, garantálva a hosszú élettartamot.
Működése közben nem történik káros anyag kibocsájtás, működése pedig hangtalan, ami miatt észrevehetetlenül dolgozik a tulajdonosa kényelméért.

Modelljeink között megtalálhatóak az egyszerűbb modellektől kezdve a legújabb technológiával tervezett gépek is, ami azt jelenti, hogy már inverterrel szerelt, intelligens hőfokszabályzással rendelkező terméket is árulunk!

Az szezonkezdésre való tekintettel jelenleg akciósak a hőszivattyúk a webshopunkon, hogy Te minél felkészültebben és hamarabb kezdhesd a szezont!

A legjobb dolog, amit a medencéddel tehetsz!
Ajánlatkérés