Miért kérj ajánlatot még ma?

Minél tovább húzod- halogatod az ajánlatkérést medenceépítésre, annál nehezebb lesz a dolgod, mikor rászánod magadat.

Hogy miért?

Akik hamarabb kérik az ajánlatot és fixálják le, hogy belevágnak az építtetésbe, azok természetesen elnyt élveznek a késbb jelentkezkkel szemben. Ennek az lesz az oka, hogy egyre késbbi idpontra tudjuk vállalni a feladatot, a jó idő beköszöntével pedig ott fogsz tartani, hogy már csobbannál, de az építést még hetekkel késbb tudjuk csak elkezdeni.

Mi szóltunk.

Persze tudjuk, hogy a kezdeteknél sok dolognak együtt kell állnia, de egy dolog biztos: mi itt vagyunk.

Lehetnek fenntartásaid a projekttel kapcsolatban, de ha felkeresel minket, akkor szinte biztos, hogy el tudjuk ezeket oszlatni.

Tapasztalataink alapján a legnagyobb visszatartó er az elkezdés idigényessége szokott lenni. Tervezés, csapat keresése az építésre, alkatrészek és alapanyagok beszerzése, megrendelése ez mind sok idbe telik, mi is tudjuk.

Pontosan ez az oka annak, hogy a mi hozzáállásunk más. Úgy rendezkedtünk be hosszú távra, hogy a vevinknek ne kelljen ide-oda rohangálni mindenért.

Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy cégünk a tervezéstl kezdve a kivitelezésen át a hozzávalók szolgáltatásáig mindent egy kézben, a sajátunkban tartva vállalja a medence megépítését, jelentsen az betonalapú fóliás kivitelezést vagy biodesignt.

A fóliás medencék gyors és könnyen karbantartható megoldást jelentenek mindenkinek. Ezek betonszerkezettel rendelkeznek, aminek a legnagyobb problémája a tökéletes vízzárás hiánya szokott lenni.

Erre kínál egyszerű megoldást a fólia használata. Lényege, hogy az alapszerkezetre egy 1,5 mm vastag szálersítéssel ellátott fóliát helyezünk, ami tökéletes vízzáró réteget alkot, esetleges cseréje pedig könnyen megoldható. További pozitívuma, hogy a fólia számos mintával kapható, adott típusok pedig anyagukban algaellenes anyaggal vannak ellátva, így az alga nem tud megtelepedni a felületükön.


A végére hagytuk kedvencünket, a biodesign medencét.

Ennek különlegessége, hogy kialakításából adódóan teljesen belesimul a természetbe, mintegy mesterséges oázist alkotva. Nincsenek függleges falak, nincsen létra, csak a természetesség érzése.

És ezt lehet még fokozni!
A biodesign medencék természetes látványuk mellé fel vannak szerelve a modern technológia adta lehetségekkel:
Víz alatti világítás, különböz
 fúvókák vagy akár masszázsfunkció alakítja a természet lágy ölén kialakított privát wellnessközpont érzését. Ajánlat kéréséhez kattints a linkre:  https://medencearuhaz.hu/ajanlatkeres

Miért kérj ajánlatot még ma?
Ajánlatkérés