Saját medence építkezés nélkül? Velünk lehetséges!

Tisztában vagyunk vele, hogy egy építkezés nem mindenkinek fér bele, sőt, nem is mindenhol van rá lehetőség. Legyen az akadály a hely, vagy akár az engedély megkapása, a helyzet ugyanaz:
Az elhatározás megvan, medence viszont nincsen.

Úgy gondoljuk, hogy nem fair, ha valaki emiatt nem tudja megvalósítani az álmait, így korábban azon tanakodtunk, hogy milyen alternatívát tudnánk kitalálni, majd idővel megszületett a megoldás:

Olyan terméket kell kínálnunk, amit földmunka nélkül össze lehet szerelni.

Célunk az, hogy megadjuk a lehetőséget arra mindenkinek, hogy lehűthesse magát a kánikulában, ezért kezdtük el árusítani az összeszerelhető famedencéket.
Méretek szempontjából a legkisebbtől az óriásiig terjed a választékunk, szóval érdemes szétnézni a webshopunkban!

A minőséget garantálja a francia gyártó, akinek a termékei lapraszerelten érkeznek a vevőhöz, akinek csak egy segítőre, és pár órára van szüksége a medence összeállításához, így röviddel a rendelés után már bele is lehet csobbanni a vízbe!

A medence integrált fedéllel és tekercselőrendszerrel rendelkezik, így s fürdés utáni, biztonságosság tétele percek kérdése csupán. További előny kisgyermekes családok számára az, hogy a beépített szűrőpatron miatt a vízszint állítható, így a gyerkőc növekedésével nőhet a használat közbeni vízszint is!

Praktikus indokok által vezérelve forgalmazzuk a Pool’n Box modellt is, melynek egyesíti a felsőosztályú anyaghasználatot és a felhasználóbarát kialakítást.

Hogy ez pontosan mit jelent?

Az elkészítésére használt faanyag észak-európai, fenntartható fenyőerdőségből származik, felületkezelése miatt ellenáll a biológiai károsodásoknak, így nem kizárólag föld feletti, de félig, vagy akár teljesen süllyesztett formában is használható. Ezen felül 10 négyzetméternél kisebb vízfelülete miatt kis területen is elfér, ami miatt alkalmas lehet kisebb méretű kertben való elhelyezésre is.

Amennyiben viszont a helyszín mérete alkalmas nagyobb méret telepítésére is, csak az építkezés tart vissza a vásárlástól, akkor is tudunk megoldást kínálni Neked:

Legnagyobb famedencénk mérete abszolút más kategóriát képvisel, 800x400cm alapterülete, 146cm mélysége és maximális 140köbméteres maximális töltőtömege minden igényt kielégít, teljes vízfelülete eléri a 42,5 négyzetmétert!

Természetesen a két méret között is széles palettán mozognak az általunk árult medencék méretei, így érdemes szétnézned webshopunkban, ahol biztosan megtalálod a Neked megfelelő méretű társat a nyárra!

Saját medence építkezés nélkül? Velünk lehetséges!
Ajánlatkérés