6 óra alatt összeszerelhető családi medence

A Franciaországban készülő fa családi medence azoknak a kisgyerekes családoknak tökéletes választás, akik szeretnék gondtalanul élvezni a nyári pancsolást a gyerkőcökkel együtt.
A lapraszerelten érkező medence könnyen összeszerelhető akár 6 óra alatt, így a rendelés leadása után pár nappal már csobbanhat is a család apraja-nagyja.

Ismerd meg 45 másodpercben ezt az ÚJ családi medencét

Praktikus, strapabíró és biztonságos

Mivel a szűrőpatron a szerkezetbe van beépítve, ez lehetővé teszi a medence vízszintjének beállítását. A víz mélység 40 - 60 cm között állítható a gyerekek magasságának megfelelően.

Ez az egyetlen olyan családi medence a piacon, ami egy beépített, egyedülállóan integrált biztonsági fedéllel és mechanikus tekercselőrendszerrel rendelkezik. 

Gondosan megtervezett medence a biztonságos és önfeledt fürdőzéshez. Méret: 200 x 200 cm / változtatható mélység: 20 cm-től 60 cm-ig.

Nézd meg milyen egyszerű az összeszerelése!

Saját medence az alkotás örömével egybekötve! Ha szeretsz barkácsolni, magad mellé tudsz venni egy segítőt, és a lehető leggyorsabban szeretnél medencetulajdonossá válni, akkor ezt a terméket Neked találták ki!

Ha téged is meggyőzött az összeszerelhető fa medence, látogass el WEBÁRUHÁZUNKBA!

Ajánlatkérés